2011. február 13., vasárnap

A fánkok farsangja




 Még épphogy lekerültek a suliban a falról és az ablakokról a hópelyhek, karácsonyfák, csillagok és gyertyák, de mi - pontosabban leginkább a gyerkőcök- máris farsangi lázban égünk. Noha csak jövő pénteken fog állni a bál minálunk, mégis már több mint egy hete, nap mint nap álarcokat gyártunk, nagyüzemben nyírunk, sablont készítünk, ragasztunk rendületlenül. Hajtogatjuk a krepp-papír girlandokat, mindenfelől bohócok vigyorognak ránk, szóval tök jól vagyunk.
Ilyen hangulatban és előzmények után kimaradhatatlan a farsangi fánk készítése.
Hogy hogyan is készítsd el, hogy biztos legyen a siker, nézd meg ezt a leírást, nagyon profi:
http://www.desszert.eu/szalagos_fank?page=




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése